Hvordan bruger jeg Chimaskinen Sun Ancon bedst - Chimaskine Sun Ancon - TILBUD spar 1.300 - Fri fragt - 60 dages returret

Title
Gå til indhold
Brug af Chi Maskinen

Sådan bruger du bedst din Sun Ancon Chi Maskine

Brug af Chimaskine

Oplev en revitaliserende rejse med Sun Ancon Chi Maskinen

Læn dig tilbage, slap af og lad dig blive omsluttet af Sun Ancon Chi Maskinens nænsomme bevægelser!
  Forestil dig at ligge ned, mens din krop bliver vugget af rytmiske svingninger fra side til side, der gradvist forvandler din fysiske, mentale og følelsesmæssige tilstand. Særligt gavnlig for dem, der har svært ved at træne, giver denne Chi Maskine en blid helkropsmassage, der omfatter dine indre organer og nervesystem, og skaber en afbalanceret følelse af velvære.

  Du vil næsten kunne forestille dig, at du får en blid healende massage, mens du får en behandling med Chi Maskinen.

Hel kropsmassage
Du får en fuld kropsmassage, inklusive massage af de indre organer, og afspænding af nervesystemet.

15 minutters massage i en Sun Ancon Chi Maskine svarer til at gå ca. 10.000 skridt, set i forhold til iltning af blodet.

Mulighederne for helbredelse og forbedring af krop og sind er uendelige, når du kombinerer denne maskine med andre afslapningsteknikker og selvplejepraksis.

Hvorfor enhver i alle aldre har brug for Chi Maskinen:

Moderne sundhedsmæssige farer
I dagens travle verden er vi konstant udsat for kemiske belastninger fra vores mad, vand og luft, hvilket forværres af dårlig kost, arbejdsstillinger, stress og en stillesiddende livsstil. Sun Ancon Chi Maskinen hjælper med at fjerne affaldsstoffer fra kroppen og giver desuden fordele, hvis man dyrker sport og fitness.

Iltning af cellerne i kroppen
Forestil dig hvordan 60 billioner celler arbejder for at give kroppen den energi, den har brug for til hjernefunktioner, kropsbevægelser og andre vitale funktioner. Iltmangel i cellerne kan føre til en lang række sundhedsproblemer, men Chi Maskinen kan hjælpe med at forebygge dem, ved at styrke kroppens naturlige helingsprocesser.

Chi Maskine Metoden

Chi Maskine Metoden
Chi Maskinen giver dig velvære og holder dig smidig og fri for spændinger.
Du ligger på ryggen og slapper af i 15 min, mens den svinger dine ben fra side til side, så du blidt får masseret din ryg og dine indre organer.
Chi Energi Maskinen løsner hele ryggen, så du får udskilt eventuelle giftstoffer og kroppen bliver opladet med ny energi.

De fleste mennesker oplever en dyb følelse af afslapning under Chimaskine massagen og en behagelig samt opkvikkende følelse efter massagen.

Nogle kan føle sig trætte eller ømme i nogle områder. Dette kan betyde, at der er en helbredelse i gang i disse områder. Ømhed kan også relateres til en gammel skade eller "Chi" blokering af dit energiflow.
Hvis der opstår ømhed, skal du reducere massagetiden til 2-3 minutter og først genoptage de 15 minutters massage, når ømheden ophører.

Svimmelhed kan opstå i starten, da kroppen ikke er vant til den ekstra iltning af blodet.
Dette kan løses ved at lægge en lille tynd pude under hovedet og reducere Chimaskine-tiden til det halve. Når svimmelheden aftager igen, er det en fordel at fjerne puden, da du får det bedste resultat ved en lige ryg og nakke. Kvalme kan indikere lavt blodtryk eller måske anden sygdom. Søg læge, hvis kvalme/ svimmelheden fortsætter, før du fortsætter med Chimaskine massagen.

Når du bruger Chi Maskinen, vil lymfevæsken bevæge sige mere rundt i kroppen, og derfor vil der ske en dybere udrensning af affaldsstoffer i kroppen. Derfor oplever mange, at de får dårlig ånde og er tørstige efter en behandling i Chi Maskinen. Vand virker rensende, så du bør derfor drikke et stort glas vand efter en behandlingen, så du undgår den dårlige ånde, og hjælper kroppens naturlige udrensningen.

Ryggens nervesystems indflydelse på din sundhed

Rygsøjlen og nervesystemet spiller en central rolle i vores sundhed og velvære. Sun Ancon Chi Maskinen efterligner naturlige bevægelser og hjælper med at reducere trykket på ryghvirvlerne og øge iltoptagelsen. Med 80% af vores kroniske lidelser relateret til problemer i ryggen, kan denne maskine være nøglen til en bedre sundhed og velvære. Ved at gøre Sun Ancon Chi Maskinen til en del af din daglige rutine, vil du opleve en lang række positive forandringer i dit liv.

80% af vores kroniske lidelser hænger sammen med problemer i ryggen.

Typiske kropslige reaktioner, ved spændinger i ryggen eller det autonome nervesystem

 • Hovedpine
 • Mangel på appetit
 • Urolig mave
 • Søvnløshed
 • Ømhed i ryggen
 • Problemer når man skal stå op i længere perioder
 • Stivhed i armen
 • Svimmelhed
 • Spændinger i skuldrene
 • Koncentrations besvær

Chi Maskinen er udviklet på baggrund af viden indenfor traditionel medicinsk viden og moderne videnskabsteorier

Chi Maskinen er udviklet på baggrund af fysiologiske studier på tyske universiteter.

Her har man fundet 5 vigtige karakteristika som er blevet patenteret:

1.      Højde
2.      Svingningsfrekvens
3.      Svingningsamplitude
4.      Svingningsvinkel
5.      Cirkulær bevægelse
        
Chi Maskinen er robust opbygget omkring den vigtige svingningsfrekvens og –amplitude, for at sikre at Chi Maskinen giver den rigtige helbredsmæssige forbedring.

Mekanisk opbygning af den originale Chi Maskine

Sun Ancon Chi Maskine og kopi produktSammenligning af svingningerne mellem den originale Sun Ancon Chi Maskine og kopi produkter på markedet.
Der findes desværre kopi produkter på markedet som ikke overholder de vigtige specifikationer og det kan derfor være sundhedsskadeligt at bruge disse!
Sun Ancon Chi Maskinen påvirker rygsøjlen ved blidt at bevæge benene fra side til side, som når en guldfisk svømmer eller en massør holder dine ben og vugger dem fra side til side.(A)  Den originale Sun Ancon Chi Maskine giver den rigtige harmoniske bevægelse der oplader kroppen med ny energi.
(B)  Kopi produkt der giver en uharmonisk bevægelse af kroppen som kan være sundhedsskadeligt.
Den originale Chi Maskines robuste og patenterede præcisions design sikre, at kroppen, organerne samt blodårerne bliver masseret korrekt med netop de svingninger, der styrker og opbygger kroppen og nervesystemet.

7 fordele ved at benytte den originale Sun Ancon Chi Maskine


1. Cellulær aktivering
Chi Maskinens rytmiske bevægelser påvirker det sympatiske nervesystem så bronkierne i lungerne åbner sig, hvorved du får maksimal iltoptagelse i lungerne. Derved bliver iltoptagelsen i blodet forøget og samtidig bliver stofskiftet i de enkelte celler i blodet forøget.

2. Afbalancering af rygsøjlen
Når du ligger afslappet på ryggen vil Chi Maskinens rytmiske bevægelser sikre, at ryggen bliver rettet ud og justeret. Denne korrektion kan lindre smerter i ryggen.

3. Forbedring af immunsystemet
Chi Maskinens rytmiske bevægelser stimulere globulin produktionen er med til at øge effektiviteten i immunsystemet, hvorved kroppen vil være bedre til at opretholde sin sundhedstilstand.

4. Blodproduktionen øges
Blodet produceres i milten og rygmarven. Hvis milten ikke fungere optimalt kan det betyde en reduktion i blodproduktionen. Chi Maskinens rytmiske bevægelser af rygsøjlen stimulerer det sympatiske nervesystem og øger produktionen af blod i rygmarven. En hver form for anæmi kan drage fordel af massage fra Chi Maskinen.

5. Afbalancering af autonome nervesystem
Hvis det parasympatiske og sympatiske nervesystemer ikke er i balance med organernes kan det betyde problemer med; søvnløshed, urolig søvn, fordøjelses-problemer, mavesmerter, hjertebanken, angst, forstoppelse, neurasteni og mange former for ømhed og smerter samt mental stress.

6. Massage af de indre organer
Vestlig medicinsk videnskab er begyndt at bruge gamle østlige traditioner, der fokuserer på helbredelse og godt helbred ved at fokusere på den Chi-energi, der strømmer igennem kroppen. Akupunktur og tilknyttede terapier er ved at blive mere og mere brugt af østlige udøvere til forstærke livskraftens energistrøm i kroppen. Derved kan organer og ubalancer blive helbredt naturligt. Kineserne henviser til denne energi som 'Chi'. Chi Maskinen hjælper med at fjerne blokeringer i Chi-vejene og sikre en maksimal strøm af den helbredende Chi-energi gennem alle kroppens organer, så evt. ubalancer kan blive helbredt.

7. Reduktion af væske og væskeophobning i benene.
Effekten på sekundært lymfødem og venøst ødemSun Ancon Chi Maskinen har gennemgået et stort klinisk forsøg omkring effekten på sekundært lymfødem og venøst ødem.
Forskningen blev udført af den berømte lymfolog professor Neil Piller i et af verdens førende forskningscentre inden for Lymfødem, Flinders University of South Australia i Adelaide. Professor Piller fandt, at de patienter, der deltog i forsøget, oplevede en meget signifikant reduktion i deres hævelses i benet efter brug af Chi Maskinen.
Professor Piller udtaler: ”Sun Ancon Chi Maskinen leverer en effektiv, alternativ og supplerende hjemmebaseret terapi, der er behagelig, ikke-invasiv, og som giver patienten et element af egenkontrol over deres tilstand.”


Sådan bruger du din Sun Ancon Chi Maskine

Indledende anbefalinger
Vi anbefaler at dit tøj er løst og komfortabelt, når du bruger Chi Maskinen.
Jo mere du kan slappe af i sindet, inden du går i gang med massagen, jo dybere virker massagen. Et sind, der har fokus på stress, bringer spændinger til kroppen og vil derfor begrænse den fulde fordel ved massagen.
Det er derfor vigtigt, at du vælger et tidspunkt og sted til din afslappende massage, hvor der er mest muligt fred og ro. Her vil du kunne nyde det fulde udbytte af den opladende og livs givende massage.
Du kan sætte dig selv i en rolig tilstand ved at afspille noget blidt afslappende musik under massagen. Du kan opnå dybere afslappelse under behandlingen, ved at holde fokus på områder i din krop. Du kan fx starte med at holde fokus på fødderne, dernæst benene, maven, overkroppen, skuldrene, armene osv.
Dyb rolig vejrtrækning vil øge massagen af de indre organer og øge ilttilførslen, så den indre cellulære iltning bliver forøget.
At holde fokus på sin vejrtrækning er en sikker metode til, at slappe af og give fred i sindet. Du skaber dermed en meditativ tilstand i sindet, som sammen med Chi Maskinens rolig bevægelser vil give dig stor velvære i dit liv.

Brugen af Chi Maskinen
 • Hvis brugeren er under 55 år, anbefaler vi at man starter med 5 minutter pr. session en gang dagligt. Det kan så gradvist øges til op til ca. 20 minutter pr. session to gange dagligt - hvis der ikke opleves ubehag.
 • Hvis brugeren er over 55 år, anbefaler vi at du starter med til 2 til 5 minutter pr. session en gang dagligt. Hvis der ikke opleves ubehag, kan sessioner gradvis øges til 5 til 10 min. den anden uge og herefter langsom forøges op til ca. 15 -20 min pr. session, to gange om dagen.
 • Der er ingen grænse for antallet af daglige sessioner bortset fra det, der er nævnt ovenfor. Chi Maskinen kan også bruges i længere tid pr. gang, men vi anbefaler, at du får en rimelig pause mellem massage sessionerne.

Vær opmærksom på at man ikke må bruge Chi Maskinen under fgl. omstændigheder:
 • Under graviditet
 • Når man lige har spist et måltid – vent 60 min.
 • Hvis du oplever smerter, skal du stoppe med at bruge Chi Maskinen indtil smerten forsvinder.
 • Hvis der opstår kraftig smerte under massagebehandlingen, skal smerterne først undersøges og afhjælpes før yderligere brug af Chi Maskinen.
 • Konsulter din læge, før du bruger maskinen, hvis du lider af; kræft, alvorlige hjertesygdomme, brækkede knogler eller du har haft en operation inden for de sidste seks måneder, har en alvorlig infektion,
 • blødningsskader eller epilepsi.
 • Fortsæt med at tage din læges receptpligtige medicin, eller følg behandlingsinstruktionerne, hvis du lider af en sygdom. Brug dog ikke Chi-maskinen inden for 30 minutter efter injektion eller indtagelse af medicin. Start med at blive masseret i Chi Maskinen fra 2 til 5 minutter, og forøg varigheden gradvist, hvis der ikke opleves ubehag.

Sådan får du den bedste massage med din Chi Maskine

 1. Placer Chi Maskinen på gulvet, med håndtaget vendt væk fra dig. Når maskinen er korrekt placeret, vil netledningen til 220V være på din venstre side.
 2. Sørg for, at Chi Maskinen ikke er tildækket under brug. Det er muligt at bruge Chi Maskinen hvis man er sengeliggende, men en sådan platform er ikke så god for ryggen, som et fast underlag på gulvet.
 3. Vær sikker på at timeren er sat på ”OFF” før maskinen sluttes til 220V.
 4. Sørg for at temperaturen er tilpas i rummet inden du starter massagen.
 5. Drik lidt vand inden massagen.
 6. Læg dig på ryggen og placer begge dine ben i maskinens ankelstøtte, så fødderne lige stikker ud.
 7. Indstil timeren til den ønskede massagetid for at starte massagen. Vi anbefaler du starter med 5 min.
 8. Slap af i din krop og begynd at trække vejret dybt og langsomt, så iltningen af din krop forbedres.
 9. Når Chi Maskinen stopper, anbefaler vi, at du bliver liggende i 2 - 3 min og mærker effekten af massagen. Mange føler en prikkende fornemmelse fra hoved til tå, hvilket er helt normalt.
 10. Rejs dig langsom op og afslut behandlingen med at drikke et stort glas vand (ca. 300 ml), således at kroppen kan udrense de toksiner, der er blevet aktiveret under massagen.

De 3 klassiske måder du kan ligge når du bruger Chi Maskinen.

Der er 3 forskellige positioner.
Position 2 (Guldfisk), med armene ned langs siderne, er den som oftest bruges, fordi den er mest afslappende, men du kan forsøge med de andre stillinger, når som helst du måtte ønske det.
Husk blot altid, at det skal være så komfortabel og afslappet som mulig.

Chimaskine position 1
Position 1 (The Mid Position)
Placer begge hænder under hovedet med fingrene tæt sammen.
Denne position er god for migræne, hovedpine, hælsporer, skæv rygrad, rygsmerter, podagra og leddegigt.

Chimaskine position 2
Position 2 (The Goldfish Position)
Lig med armene afslappet langs siderne, håndfladerne ned og i en vinkel på ca. 45 grader.
Denne stilling er specielt god for afspænding, søvnløshed, humørbalancering, ubehag i indre organer, forstoppelse og problemer i nedre del af ryggen.

Chimaskine position 3
Position 3 (The stretched Back Position)
Lig med armene udstrakt på gulvet bag hovedet - pres det midterste af rygraden ned mod gulvet.
Denne position er god for vægttab, styrkelse af musklerne, senehindebetændelse i skuldre, tab af muskelkraft, lindring af nervepres/smerter og stivhed øverst i ryggen.

Du kan føle tørst, efter brug af af Chi Maskinen
Brug af Chi Maskinen svarer til at udføre fysisk træning, hvilket hjælper med at øge stofskiftet. Derfor kan tørst opstå. Drik et stort glas vand efter brug af Chi Maskinen så kroppen kan få vand og få hjælp til afgiftningen.


Den originale Sun Ancon Chimaskine til Danmarks billigste pris og med den bedste service ifølge Trustpilot

CVR Nr: 14532692
Dag-til-dag levering
Fri fragt - Nr. 1 på Trustpilot
Prisgaranti - 60 dages fuld returret
21 års erfaring med salg af Chi Maskiner
Tilbage til indhold