Chi Maskine brugt - den originale Sun Ancon Chimaskine - Chimaskine Sun Ancon - TILBUD spar 1.300 - Fri fragt - 60 dages returret

Title
Gå til indhold
Brugt Sun Ancon Chimaskine

Chi Maskine brugt - den originale Sun Ancon

Chi Maskine brugt - den originale Sun Ancon

Vi har til tider brugte Chi Maskiner til salg

Vi giver 60 dages fuld returret på vores Chimaskiner. Derfor har vi til tider en Chi Maskine som er kommet retur efter afprøvning - typisk har kunden brugt den i ca. 14 dage.

Disse brugte Chimaskiner sælger vi med fuld garanti og 60 dages fuld returret, men der kan være små skrammer på fjernbetjening.

Vi sælger en brugt Sun Ancon Chi Maskine til kun kr. 3.150,- inkl. moms og fri fragt, dvs. du sparer ekstra kr. 500,- i forhold til en ny Chimaskine, der koster kr. 3.650,- med rabat

Hvis du ønsker at købe en brugt Chimaskine, skal du sende en mail til: salg@chimaskine.dk og høre om vi brugte til salg for tiden.

Anmeldelse fra glad kunde

For nogle uger siden købte jeg en ny Sun Ancon Chi Maskine

Den blev leveret personligt, hvor jeg bor, og Fredi havde ovenikøbet taget et alternativ med, fordi han ville være helt sikker på, jeg valgte den maskine, der passede bedst til mig.
Hans gennemgang af begge maskiner var meget sober og faktuel, det satte jeg stor pris på, og min chimaskine skal fortsat være en del af min hverdag. Den gør, at jeg føler mig mere smidig i ryggen, og det er en gave i hverdagen.
De venligste hilsener
Benedikte
Den originale Sun Ancon Chimaskine til Danmarks billigste pris og med den bedste service ifølge Trustpilot

CVR Nr: 14532692
Dag-til-dag levering
Fri fragt - Nr. 1 på Trustpilot
Prisgaranti - 60 dages fuld returret
20 års erfaring med salg af Chi Maskiner
Tilbage til indhold