Kontakt - Chi Maskine - Sun Ancon - ondt i lænden ved hjemmearbejde -

Gå til indhold

Fredi Falk Vogelius

Chefkonsulent med speciale i medicoteknik


Her får du personlig service, jeg sælger Sun Ancon Chimaskiner, fordi de er de bedste på markedet.

Jeg har købt kopiversioner hjem og testet, og der er kun en enkelt model der kører stabilt som den originale Chi Maskine fra Sun Ancon, se test her.


Jeg er uddannet Ingeniør fra DTU med speciale i medicoteknik og derudover ICF professionel certificeret coach (PCC-niveau), uddannet fra The Coaches Training Institute (CTI) i London og medlem af ICF (International Coach Federation).

Jeg har de sidste 20 år arbejdet intensivt med coaching udvikling af mennesker og bruger ofte Chi Maskinen efter en coaching session. Jeg er NLP Master Practitioner fra Dansk NLP Institut v/Ole Vadum Dahl og Tad James fra USA, samt autoriseret i MBTI Trin I og II, JTI. Derudover er jeg certificeret hos FranklinCovey til at undervise i De 7 Gode Vaner samt Speed of Trust og er associeret partner i FranklinCovey. I min coaching arbejder jeg inden for rammerne af ICF’s 11 kernekompetencer og anvender bl.a. forskningsbaseret viden fra såvel hjerneforskningen, positiv psykologi og Core Dynamics Coaching.  Jeg er godkendt assessor for ICF og fungerer som dansk censor på ICF godkendte  coachuddannelser i Danmark. Pharmadanmark har valgt mig som deres samarbejdspartner og coach og jeg tilbyder individuelle coachingforløb for alle Pharmadanmarks medlemmer i Danmark.
Jeg har gennemgået den omfattende CTI Leadership træning i Spanien med Henry Kimsey-House, som endvidere har været min mentorcoach. I 2008 har jeg gennemført en intensiv træning og undervisning af Tom Stone i  Core Dynamic Coaching og i brugen af WaveMaker metoden, som er en af de mest effektive metoder til opløsning af stress og præstationsangst. Jeg har de sidste 20 år arbejdet med udvikling af organisationer, processer og mennesker via ledelses- og medarbejderudvikling, coaching, projektledelse, procesoptimering og kommunikation.
Jeg har udgivet to bøger på forlaget Libris omkring typologi i praksis, dels omkring valget af det rigtige job og dels i forbindelse med coaching og ledelse.

Jeg kan træffes på tlf: 4050 3911 eller e-mail: salg@chimaskine.dk
Se desuden hvad vi ellers kan tilbyde på: https://nymandvogelius.dk/

Hvis du vil vide mere om Sun Ancon Chi Maskine er du velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere.

Du kan bestille tid til at prøve Chi Maskinen på tlf: 4050 3911, vores kontor ligger i Jægerspris, Krabbevej 50.

Du er også velkommen til at se denne video (klik her), der forklarer mere om Chi Maskinen.

Chimaskine Sun Ancon
Eneste danske forhandler af den originale Sun Ancon Chimaskine med dansk serviceværksted
Eneste danske forhandler af den originale Sun Ancon Chimaskine med dansk serviceværksted
Eneste danske forhandler af den originale Sun Ancon Chimaskine med dansk serviceværksted
Eneste danske forhandler af den originale Sun Ancon Chimaskine med dansk serviceværksted
Tilbage til indhold