Kontakt Chimaskine.dk - Chimaskine Sun Ancon - TILBUD spar 1.300 - Fri fragt - 60 dages returret

Title
Gå til indhold

Kontakt

Kontakt via mobil eller mail: 4050 3911 - salg@chimaskine.dk
Chimaskine.dk
Krabbevej 50
3630 Jægerspris

Du kan også bestille en tid til at prøve en Chi Maskine!

Fredi Falk Vogelius er ejer af Chimaskine.dk

Jeg giver dig en personlig service og sælger Sun Ancon Chimaskiner, fordi de er de bedste på markedet!

Jeg har købt flere varianter af Chi Maskiner hjem og testet, og der er kun en enkelt Chi Maskine, der kører stabilt som den originale Chi Maskine fra Sun Ancon, se test her.

Chimaskine Fredi Falk VogeliusMin vision
Min vision er at hjælpe mennesker med at få det bedre - på en enkel og nem måde. Jeg er drevet af en passion for at gøre en forskel og ønsker at hjælpe andre, ved at tilbyde en løsning, der kan forbedre livskvaliteten. Derfor valgte jeg at uddanne mig som ingeniør med speciale i medicoteknik fra DTU. Jeg troede, at denne uddannelse, ville give mig muligheden for at opfinde nye maskiner, der kunne hjælpe mennesker.

Rollen som projektleder førte til den videre uddannelse til coach

Men i stedet førte min karriere mig til rollen som projektleder. Som overordnet projektleder på hele telekommunikations delen af tunnelen mellem Frankrig og England, lærte jeg, at det at lede andre, i høj grad handler om at have en god emotionel intelligens. Det handler om indfølelse og den rette kommunikation, på rette tid. Derfor valgte jeg, at efteruddanne mig på højt niveau som ICF professionel certificeret coach (PCC-niveau) hos The Coaches Training Institute (CTI) i London, for at blive bedre til at lytte og kommunikere.

Sideløbende med alt dette startede en ny interesse for Chi Maskiner.
Mens jeg udviklede mig personligt og professionelt, fik jeg en ny interesse for Chi Maskiner. Efter en coaching session begyndte jeg at tilbyde en Chi Maskine behandling til mine klienter og så, hvor meget bedre de efterfølgende skabte positive forandringer i livet. Jeg blev også opmærksom på, hvor meget bedre mine venner og familie havde det, når de brugte min Sun Ancon Chi Maskine i blot 15 minutter. Du kan se mere om coaching og brug af Chi Maskine, klik her

Blev autoriseret forhandler af Sun Ancon Chi Maskinen i 2003
Så da muligheden for at blive Autoriseret forhandler af Sun Ancon Chi Maskiner præsenterede sig i 2003, var det en naturlig beslutning for mig at tage. Jeg begyndte at købe hjem og sælge videre til familie og venner, indtil webbutikken Chimaskine.dk blev etableret. Mit ønske var at sætte prisen så lavt som muligt, så mange kunne få glæde af denne fantastiske Chi Maskine.

Testet mange forskellige Chi Maskiner
Som ingeniør er jeg også i stand til at vurdere kvaliteten og holdbarheden af en maskine. Derfor tester jeg altid en ny Chi Maskine ved at skille den ad i smådele og vurdere byggekvaliteten og kvaliteten af de enkelte dele. Sun Ancon Chi Maskinen er en fornøjelse at skille ad og samle igen, fordi alt er lavet i metal og stål med dobbelte bundplader, der bortleder varmen, så motoren kan køre uafbrudt i timevis uden at blive for varm. Der er også rigtige gevind til skruerne, så alt kan samles korrekt igen. Dette er noget, som mange andre Chi Maskiner mangler, da det koster ekstra. Derfor er meget af det, enten sparet væk eller erstattet med billigere plastik. Dog måtte jeg udvikle en ny Chi Maskine, der er godt konstrueret, nemlig den nye Chi Maskine. Denne Chi Maskine er et fint alternativ til dagligt brug, hvis man ikke ønsker den originale Sun Ancon Chi Maskine.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på tlf: 4050 3911 eller e-mail: salg@chimaskine.dk
3 gode grunde til at vælge den originale Sun Ancon Chi Maskine:

1. Solid og tung, så den står fast på gulvet (7 kg)
2. Enkel i brug, tændes og slukkes med timer, der kan justeres trinløst fra 0 til 60 min
3. Driftsikker, med en kraftig AC motor
med  
Den originale Sun Ancon Chimaskine til Danmarks billigste pris og med den bedste service ifølge Trustpilot

CVR Nr: 14532692
Dag-til-dag levering
Fri fragt - Nr. 1 på Trustpilot
Prisgaranti - 60 dages fuld returret
21 års erfaring med salg af Chi Maskiner
Tilbage til indhold