Sun Ancon Chimaskine - 38 års forskning - Dr. Shizuo Inoue - Chimaskine Sun Ancon - TILBUD spar 1.300 - Fri fragt - 60 dages returret

Title
Gå til indhold
Chimaskinen Sun Ancon

Sun Ancon Chi Maskine (den originale) er resultatet af 38 års medicinsk og videnskabelig forskning af den Japanske forsker Dr. Shizuo Inoue

Dr. Shizuo Inoue - Chimaskine

Chi Maskinen giver dig velvære og holder dig smidig og fri for spændinger.

Du ligger på ryggen og slapper af i 15 min, mens den svinger dine ben fra side til side, så du blidt får masseret din ryg og dine indre organer. Chi Energi Maskinen løsner hele ryggen så du får udskilt eventuelle gifstoffer og kroppen bliver opladet med ny energi.
Når du starter Chimaskinen, kører fodstøtten fra side til side i et roligt tempo, så kroppen blidt svinger fra side til side på samme måde, som når en guldfisk svømmer.


Chi Maskinen er udviklet på baggrund af fysiologiske studier på tyske universiteter.
Her har man fundet 5 vigtige karakteristika som er blevet patenteret:

 1.  Højde
 2.  Svingningsfrekvens
 3.  Svingningsamplitude
 4.  Svingningsvinkel
 5.  Cirkulær bevægelse

Chi Maskinen er robust opbygget omkring den vigtige svingningsfrekvens og –amplitude, for at sikre at Chi Maskinen giver den rigtige helbredsmæssige forbedring.

Chimaskinen forøger kroppens naturlige optagelse af ilt og afspænder kroppen.
Denne bevægelse af kroppen kan sammelignes med en massør der holder dine ankler og bevæger benene fra side til side efter en omgang massage.

Den originale SUN ANCON CHI MACHINE ® er en af de bedste produkter på markedet, robust, kraftig og stille, samtidig med at den holder min. 15 - 25 år. Denne lange levetid gælder kun for den nye model SDM-888 som vi forhandler. Kan bruges af alle i alderen 4 - 100 år.

Denne Chi Maskine er så godt bygget, at den bliver benyttet af professionelle behandlere rundt om i Danmark til genoptræning af ryggen. En af vores kunder er Næstved Rygcenter, hvor chimaskinen bliver benyttet daglig.

Videnskabelig forskning bag Chi Maskinen

Chi Maskinen er faktisk blevet testet i et videnskabeligt, klinisk forsøg under ledelse af professor Neil Piller fra Flinders Medical Centre i Australien. Forsøget begyndte i 2000 og sammenlignede effekten af at bruge en Chi Maskine hos en gruppe af mennesker med normale ben, en gruppe af patienter med sekundært lymfødem i et eller begge ben (33 patienter) og en gruppe af patienter med venøs insufficiens.

Alle tre grupper brugte Chi Maskinen i tre uger, hvor de gradvist øgede tiden i Chimaskinen fra fem minutter to gange om dagen til 12 minutter to gange om dagen.

Piller og hans team undersøgte, hvilken effekt Chi Maskinen havde på volumen og omfang af lymfødemet, om Chimaskinen havde øget gennemstrømningen i lymfesystemet, og hvilken betydning behandlingen havde for patientens velbefindende.

Mange positive resultater
Listen af resultater er lang, og du kan læse den videnskabelige artikel - på engelsk - offentliggjort i Lymphology (download).

Chi Maskinen giver dig:

 • Mere energi i dagligdagen
 • Afspænding af lænden, ryggen og nakken efter en lang hjemmearbejdsdag foran PC
 • Masserer og løsner hofter, bækken ryg og nakke
 • Dybere og bedre søvn
 • Forbedret imunforsvar, især vigtigt i disse tider
 • Behandlingen af lymfødem
 • Øget blodcirkuation og iltning
   • En fantastisk venepumpe og lymfedrænage
   • Blid massage af tarme og organer
   • Lindring af hovedpiner
   • Lindring af menstruationssmerter
   • Stimulering og frigør det gode dybe åndedræt
   • Forbedret blodcirkulation
   • Hjælper ved depression og stress, da den balancerer det autonome nervesystem
   Den originale Sun Ancon Chimaskine til Danmarks billigste pris og med den bedste service ifølge Trustpilot

   CVR Nr: 14532692
   Dag-til-dag levering
   Fri fragt - Nr. 1 på Trustpilot
   Prisgaranti - 60 dages fuld returret
   21 års erfaring med salg af Chi Maskiner
   Tilbage til indhold